Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Metro aan Zee

Het sluitstuk van de Hoekse Lijn

Infra - rail Tender -

De stadsregio Rotterdam werkt hard aan de verbetering van het openbaar vervoer. Het project Hoekse Lijn is daarin de komende jaren de grootste investering. Het bestaande tracé tussen Schiedam en Hoek van Holland zal een metamorfose ondergaan: van een gewone spoorlijn naar een moderne metro.

De huidige spoorlijn eindigt in Hoek van Holland, ongeveer een kilometer van het strand. Als onderdeel van het project Hoekse Lijn wordt het spoor verlengd tot vlak bij de zee. Op deze locatie komt in de toekomst ook het nieuwe eindstation Strand. Reizigers kunnen vrijwel direct vanuit de metro het strand oplopen. Het ontwerp van de verlenging en het nieuwe eindstation worden, voor zover nodig, afgestemd op het ontwikkelingsplan Kaap de Goede Hoek. Ook houdt het ontwerp rekening met het voor de omgeving zo kenmerkende natuurgebied Kapittelduinen. Bij ingebruikname van het nieuwe eindstation Strand vervalt het huidige station Strand.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.