Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Isala Delta

Infra - wegen Uitvoering Design, Build, Finance, Maintain - DBFM

Isala Delta voert in opdracht van Rijkswaterstaat en de provincie Overijssel het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta uit. Het project bestaat onder andere uit het verlagen van het zomerbed in de IJssel bij Kampen, het aanleggen van de hoogwatergeul Reevediep tussen de IJssel en het Drontermeer en de realisatie van de gebiedsontwikkeling IJsseldelta-Zuid. De uitvoering van het werk start naar verwachting in het voorjaar van 2015. Om dichtbij de werkzaamheden te kunnen zijn en de omgeving te leren kennen, is het team van Isala Delta neergestreken in Kampen.

Het team is voor de komende maanden gevestigd aan de Europa allee. Uiteindelijk zal het team in het voorjaar van 2015 verhuizen naar een bouwkeet elders in Kampen dichterbij de projectlocatie. Met de komst van Isala Delta in Kampen, krijgt de regionale economie een boost. Isala Delta heeft als doel om zoveel mogelijk diensten af te nemen van lokale en regionale bedrijven. Zo is zij een samenwerking aangegaan met IMpact. Een regionaal bedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt of tot een werkgever helpt arbeidsvaardigheden aan te leren en aan werk te helpen.

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Rollen

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.