Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Feyenoord-City

Inzicht in planning op portfolio niveau

Bouw Initiatie Tender Ontwerp Uitvoering Design & Construct - D&C

 

Feyenoord City is een unieke en ingrijpende gebiedsontwikkeling, waarin de ambities van Feyenoord en de gemeente Rotterdam samensmelten. Het nieuwe stadion is de aanjager van de belangrijke totale gebiedsontwikkeling, die een enorme boost geeft aan Rotterdam-Zuid én de rest van de stad.

De plannen voor de ontwikkeling van Feyenoord City passen perfect binnen de gemeentelijke Gebiedsvisie Stadionpark. De gemeenteraad van Rotterdam gaf in mei 2017 toestemming voor de ontwikkeling van Feyenoord City en heeft daarbij de voorwaarden vastgesteld waarbinnen de ontwikkeling dient plaats te vinden. Feyenoord, Stadion Feijenoord en de gemeente hebben daarna de handen ineengeslagen om dit unieke binnenstedelijke project te gaan realiseren. Dit heeft geleid tot de oprichting van de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas.

Het ambitieuze Masterplan Feyenoord City bevat in totaal 592.000 vierkante meter gebouwd programma. Naast het nieuwe stadion komen er onder meer woningen (maximaal 3.700), winkels, horecagelegenheden en veel publieke buitenruimtes zoals parken en sportvelden. Binnen Feyenoord City gaan wonen, werken, educatie, sport en recreatie straks op natuurlijke wijze hand in hand, waardoor er een bijzonder aantrekkelijk, veelzijdig en levendig gebied ontstaat dat 365 dagen per jaar voor iedereen toegankelijk is.

Feyenoord City wordt een plek waar niet alleen de bewoners maar ook de overige Rotterdammers én bezoekers van de stad graag verblijven. Zij hebben er straks een topbestemming bij, want Feyenoord City wordt dé ontmoetingsplek aan de Nieuwe Maas!

Zuid-Holland, Nederland

Gerelateerde productniveau's

Communicatie
1 Strategie
2 Prognose
3 Control
4 Registratie
Proces

Wilt u ook controle over uw project?

Bespreek uw project, probleem of vraag direct met één van onze mensen. Neem contact op met Jeroen Suijker via +31 6 52 02 78 80 of j.suijker@primaned.com.