Kom in contact
met Primaned!

+31 10 44 25 177 info@primaned.com

Direct contact

met één van onze salesmedewerkers?

Sjef van Vugt

+31 6 23 18 81 29

Jeroen Suijker

+31 6 52 02 78 80

Support nodig?

Bel of mail onze helpdesk

+31 10 28 62 158 support@primaned.com
Meer ondersteuning?
www.primaned.com/support

Primaned Projectadvies bouwt met Team EIFFEL aan leidende marktpositie

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, 3 april 2023 – Primaned Projectadvies stapt de wereld van Team EIFFEL binnen. Als onderdeel van EIFFEL Projects, waartoe ook Palladio Balance en TASK behoren, bouwt Primaned Projectadvies mee aan de leidende positie in project- en procesmanagement in de fysieke leefomgeving. De ruim 50 adviseurs projectbeheersing blijven actief vanuit Capelle aan den IJssel en voegen een schaarse expertise toe aan de diensten van EIFFEL Projects.

Over Team EIFFEL

Na een reeks succesvolle overnames, integraties en organische groei staat Team EIFFEL opgesteld om structurele thema’s integraal aan te pakken. Ruim 2500 professionals bundelen kennis van legal, finance, data en project- en procesmanagement om organisaties in public en profit vooruit te helpen. En zo impact te maken.

Daarvoor is de dienstverlener in 3 labels georganiseerd, waarvan EIFFEL Projects toonaangevend is in project- en procesmanagement in de fysieke leefomgeving. Door de marktleiders Palladio, Balance, TASK en nu ook Primaned Projectadvies slim te laten samenwerken, is EIFFEL Projects in staat om op de thema’s infrastructuur en mobiliteit, energietransitie en duurzaamheid, (water)veiligheid en gebiedsontwikkeling meerjarige multidisciplinaire projecten te leiden, beheersen en versnellen.

Netwerk van compacte teams

Marcel Cornelius neemt afscheid als eigenaar en directeur van Primaned Projectadvies. Hij ziet veel kansen voor de huidige groep adviseurs: “Primaned Projectadvies is een hechte club, daar vonden we al snel een DNA-match met Team EIFFEL. Door als netwerk van compacte teams te werken, ontstaat veel ruimte voor groepsdynamiek en ontwikkeling. Voor onze adviseurs gaat het plafond flink omhoog en openen deuren naar de bredere expertises die binnen Team EIFFEL aanwezig zijn. Een mooie voedingsbodem om als EIFFEL Projects marktleider te worden in integraal projectmanagement.”

Primaned Projectadvies & Primaned BV

Primaned Projectadvies werkt intensief samen met Primaned BV en zal dit blijven doen. Primaned BV, internationaal gespecialiseerd in Project Controls, gaat als zelfstandige partij verder en zal zich blijven richten op consultancyvraagstukken (business & applicatie), software-advies en -implementatie (samen met tech- en data-aspecten) en haar eigen opleidingscentrum Primaned Academy.
Cornelius over de samenwerking: “We zijn samen groot geworden door elkaars aanvullende expertises te benutten. Dat partnership laten we niet zomaar los. Sterker nog: nu wij de wereld van Team EIFFEL binnenstappen, nemen de mogelijkheden tot samenwerking toe.”

Primaned Projectadvies en Primaned BV blijven in de markt gezamenlijk de naam Primaned voeren. Primaned Projectadvies krijgt op termijn, als onderdeel van EIFFEL Projects, haar eigen merkpositionering met de herkenbare Team EIFFEL-signatuur.

Meer informatie over bovenstaand bericht?

Dennis Breed, Primaned Projectadvies BV
06-10528286 of d.breed@primaned.com

Paul Vogels, Primaned BV
06-22179419 of p.vogels@primaned.com