Planmatig naar een hoger kennisniveau

De Primaned Academy is erop gericht om uw medewerkers op te leiden op het gebied van projectmanagement. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige trainingen en leertrajecten, zowel klassikaal alsook specifiek op uw situatie en organisatie afgestemd. 

Waarom opleiden in projectmanagement?
Projectmanagement wordt steeds belangrijker omdat we te maken hebben met nieuwe contractvormen, we steeds meer integraal gaan samenwerken en er sprake is van een stijgende marktvraag naar een hoog kennisniveau. 

De praktijk leert echter dat veel projectmedewerkers onvoldoende formele scholing in projectmanagement hebben genoten. Door een gedegen opleiding, brengen we niet alleen het kennisniveau van
de projectmedewerkers naar een hoger niveau, maar ook die van de organisatie.

Accreditatie Primaned Academy

Civetta logoStichting Civetta
De Primaned Academy is officieel aangesloten bij de Stichting Civetta, het collectief voor Project Controls. Civetta is het kwaliteitsportaal voor bedrijven, beroepsorganisaties en professionals in de projectwereld. Civetta onderhoudt contacten en voert overleg met opleidingsinstituten, waaronder de Primaned Academy, over de normering voor de beroepsgroepen. 
 
SPIN logo
SPIN
Stichting Planning Instituut Nederland heeft de Primaned Academy officieel erkend. SPIN is een onafhankelijk instituut dat de professionalisering van planning hoog in het vaandel heeft staan. Door duidelijke definiëring van de functies binnen planning, en het toevoegen van nieuwe functieniveaus sluiten bestaande opleidingen beter aan op de behoefte van de markt. 
 
Meer informatie
Wilt u graag meer informatie ontvangen over de Primaned Academy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via academy@primaned.com of +31 10 44 25 177.