Officiële reseller PrimaveraReader

Integrale projectbeheersing is steeds belangrijker. Meer en meer van onze dagelijkse wekzaamheden zijn in de vorm van een project: ontwikkelen van nieuwe producten, samenwerkingsverbanden in consortia om A-wegen te realiseren, klantopdrachten, etc. Dit vergt een hele goede projectbeheersing op het individuele project, opleveren binnen scope, tijd en geld, en daarom is het cruciaal dat meerdere disciplines zich buigen over de planning en de project controls.

PrimaveraReader biedt iedere 'stakeholder', zoals projectmanagers, teamleden, aannemers en onderaannemers, de mogelijkheid toegang te hebben tot de planning gemaakt in Primavera P6. Zonder dat zij hiervoor een licentie op hun PC, Mac of Mobiel nodig hebben. Dat betekent een besparing van 90% op de Oracle Primavera P6 licentiekosten. 

Primaned is de officiële reseller van PrimaveraReader in de Benelux. PrimaveraReader is een kostenbesparende manier om projectinformatie van Oracle Primavera P6 in .XER en .XLS bestanden te openen, te bekijken en te printen. De PrimaveraReader is geschikt voor projectmanagement organisaties werkende met kleine individuele projecten tot complexe grootschalige projecten. Daarnaast biedt deze software diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld voortgang terug te koppelen of specifieke layouts en rapporten te genereren. 

Voor meer informatie of het downloaden van een proefversie klik hier