Wederom medewerkers NAM gecertificeerd

Op 16 mei hebben wederom negen medewerkers van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) het certificaat "Certified Planning Engineer" ontvangen.

Het afgelopen jaar hebben zij deelgenomen aan het opleidingstraject Certified Planning Engineer van Primaned. Primaned Academy verzorgt steeds meer opleidingstrajecten voor organisaties. Als geen ander kent de Primaned Academy het competentieprofiel van verschillende rollen binnen een projectorganisatie. Om te zorgen dat projectmedewerkers uitblinken in hun rol heeft de Academy een evenwichtig opleidingstraject samengesteld.

Onno Kors en Kees Balvers van Primaned zijn op 16 mei afgereisd naar Westervelde om de medewerkers van de NAM onder het genot van een lunch, het Primaned en het SPIN certificaat uit te reiken.

Het opleidingstraject is officieel erkend door SPIN. SPIN staat voor Stichting Planning Instituut Nederland, die is opgericht in 2011 om de professionalisering van het vakgebied planning & scheduling in Nederland, en ver daarbuiten, te ondersteunen.

Uitreiking CertificaatUitreiking CertificaatUitreiking CertificaatUitreiking CertificaatUitreiking CertificaatUitreiking Certificaat