British Airport Expo 11-12 June

PMWeb-partners Primaned en HKA-Tech zijn exposant op de 4de British-Irish Airports Expo. De expo vindt plaats in Olympia London, 11 en 12 juni en wordt gehouden op Heathrow Airport.
 
Primaned en HKA-Tech volgen de wereldwijde successen van PMWeb op in de transportsector en in het bijzonder de luchthavensector. PMWeb is een Project Management Solution for Capital Construction Projects en wordt gebruikt door luchthavens zoals Hartfield-Jackson Atalanta International Airport, San Diego Airport, Massport (Boston Logan Airport) en Tucson International Airport.
 
Naast de successen in de luchthavenbusiness in de VS, wordt PMWeb gebruikt als Construction Management oplossing voor de grote nieuwbouwprojecten van Dubai International Airport en Almaty Airport.
 
Vorig jaar is de eerste luchtvaartmaatschappij, Alaska Airlines, gestart met PMWeb voor hun projectmanagement.
Bovendien wordt PMWeb door TSA (Swanson Rink/Lockheed Martin, plus 300+ luchthavens in de VS) gebruikt voor hun projectmanagement.
 
Primaned en HKA-Tech kijken uit naar een ontmoeting met de Europese luchthaven, luchtvaartmaatschappij en andere vertegenwoordigers van het vervoer op STAND: #H12.