Nieuws

 • Nieuwe versie Oracle Primavera P6 R17 vrijgegeven

  De nieuwste versie van Oracle Primavera P6 is vrijgegeven. In dit nieuwsitem zullen we een aantal van de nieuwe functies bespreken en toelichten wat deze voor de klant kunnen betekenen.

  Lees verder
 • Project Viewer voor Microsoft Project

  Seavus Project Viewer is de favoriete MS Project viewer van projectmanagers en projectteams en wordt gebruikt door een groot aantal multinationals.

  Lees verder
 • Officiële reseller PrimaveraReader

  PrimaveraReader biedt iedere 'stakeholder', zoals projectmanagers, teamleden, aannemers en onderaannemers, de mogelijkheid toegang te hebben tot de planning gemaakt in Primavera P6. Zonder dat zij hiervoor een licentie op hun PC, Mac of Mobiel nodig hebben. Dat betekent een besparing van 90% op de Oracle Primavera P6 licentiekosten.

  Lees verder
 • Succesvolle Klantendag Primaned Belgium

  Op dinsdag 25 april heeft in het Crowne Plaza in Antwerpen de Primaned Belgium klantendag plaatsgevonden. De bijeenkomst werd bijgewoond door ongeveer 35 professionals uit het vakgebied project controls.

  Lees verder
 • Primaned ondersteunt project Selficient van Hogeschool Utrecht

  Een team van 70 studenten (e.g. Bouwkunde, Werktuigbouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Communicatie & Marketing, Rechten, etc) van de Hogeschool Utrecht is voornemend om samen met het bedrijfsleven een zelfvoorzienend huis te ontwikkelen met de circulaire economie-filosofie als leidraad.

  Lees verder
 • Expert Planning Engineers krijgen certificaat

  Op woensdag 15 maart hebben de master classes tijd-weg diagram en scheduling analysis plaatsgevonden. Deze master classes behoren tot het opleidingstraject Expert Planning Engineer van de Primaned Academy.

  Lees verder
 • Efficiëntie troef bij Durabrik dankzij Primaned

  Om binnen de gestelde tijdspanne kwaliteitsvolle, betaalbare woningen aan te bieden, kiest Durabrik de weg van efficiëntie.

  Lees verder
 • NEN-ISO26000 verlengd & gepubliceerd

  Met deze ondertekende zelfverklaring verklaart Primaned de principes en richtlijnen van NEN-ISO26000 toe te passen en te borgen. In het kader van deze zelfverklaring wordt dat minimaal jaarlijks onderzocht en beoordeeld.

  Lees verder
 • Word een Expert Planning Engineer

  Nieuw jaar, nieuwe kansen. Daar horen goede voornemens bij. Ook op de werkvloer zijn er goede plannen aan het begin van het jaar. maar zijn deze voornemens altijd haalbaar?

  Lees verder
 • Planning engineers ontvangen CPE Certificaat

  Op donderdag 03 november heeft de Project Scheduling Game plaatsgevonden. De game behoort tot het opleidingstraject Certified Planning Engineer van de Primaned Academy.

  Lees verder

Pagina's