Petrochemie / Chemie

Olie- en gasmaatschappijen worstelen met evenwichtige kapitaal projectinvesteringen voor groei op lange termijn. Tevens worden zij geconfronteerd met een gebrek aan vraag door de verslechterde wereldeconomie. Succesvolle bedrijven kunnen, in deze competitieve markt, zich snel aanpassen aan veranderingen dankzij het zorgvuldig beheren van projecten, het optimaliseren van de resources, de controle op projectkosten en het beperken van de risico's.

Met Oracle's Primavera enterprise project portfoliomanagement oplossingen, kunnen olie- en gasmaatschappijen projecten plannen en uitvoeren binnen de hele onderneming, alsmede kritische projectgerelateerde vraagstukken beantwoorden.

 

Oracle's Primavera enterprise project portfoliomanagement oplossingen helpen uw organisatie het volgende te doen:

  • Beheer van financiële overzichten door te investeren in en het leveren van kapitaal- en onderhoudsprojecten met minder risico's en hogere rendementen.
  • Het optimaliseren van operationele statistieken, zoals ambachtelijke productiviteit, door ervoor te zorgen dat de juiste mensen, op het juiste project en op het juiste moment ingepland worden.
  • Verbeteren van de samenwerking met de aannemer.
  • Maken van 'what-if' scenario's, waardoor binnen alle niveaus van het project alle betrokkenen zien hoe zelfs een kleine contigentie invloed kan hebben op het project en hoe de verschillende antwoorden een impact hebben op de begroting en de planning.
  • Vastleggen van kennis en de invoering van succesvolle praktijk methodieken in de hele onderneming om de gevolgen van en te kort aan resources als gevolg van slijtage te beperken.

Meer weten:
Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen. We gaan graag met u om de tafel zitten om samen te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

Bekijk onze referenties: 

HuntsmanNRGNAM