Nutssector

De uitdagingen voor nutsbedrijven zijn talrijk: toenemende regelgeving, toenemende druk van de consument om lagere prijzen, een tekort aan hoogopgeleid personeel en de behoefte aan schonere vormen van energie. Om te slagen in deze markt moeten nutsbedrijven (inclusief opwekking, transmissie en distributie, gas en water) hun projecten en resources zorgvuldig beheren, alsmede het beheersen van de kosten en het inperken van projectrisico's.

Met Oracle's Primavera oplossingen kunnen nutsbedrijven projecten in de hele onderneming plannen en uitvoeren, inclusief storingen en onderhoud.

Oracle's Primavera enterprise project portfoliomanagement oplossingen helpen uw organisatie het volgende te doen:
  • Beheren van financiële prestaties door te investeren in en het leveren van kapitaal- en onderhoudsprojecten met minder risico en hogere rendementen.
  • Optimaliseren van operationele statistieken, zoals productiviteit, door ervoor te zorgen dat de juiste mensen op het juiste project op het juiste moment ingezet worden.
  • Verbeteren van de samenwerking met de aannemer via schema integratie analyse.
  • Maken van "what-if" scenario's, waardoor op alle niveaus van het project de betrokken partijen kunnen zien hoe zelfs een lichte onvoorziene oorzaak het project kan beïnvloeden en hoe de verschillende antwoorden een impact kunnen hebben op de begroting en planning.
  • Vastleggen van industriespecifieke kennis en de invoering van de beste methodieken over de gehele onderneming.

Meer weten:
Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen. We gaan graag met u om de tafel zitten om samen te kijken wat we voor u kunnen betekenen.