High Tech

Voor organisaties, die technologisch geavanceerde producten aanbieden, zijn traditionele methoden voor het beheer en controle van projecten ontoereikend geworden. De drive om nieuwe producten en diensten te introduceren, in een sterk concurrerende omgeving, maakt het beheren van het op tijd opleveren nog belangrijker om de winstgevendheid van een bedrijf te waarborgen. Complexe projecten vereisen de beste tools voor het optimaliseren van de productiviteit, flexibiliteit, verbeteren van samenwerking en beheren van resources en kosten. Door het gebruik van de juiste Enterprise Project Portfolio Managment oplossing kunnen bedrijven dubbele projecten en overschrijdingen voorkomen. Het resultaat is een duidelijk concurrentievoordeel met een beter resultaat.

Oracle's Primavera enterprise project portfoliomanagement oplossingen helpen uw organisatie het volgende te doen:
  • Plannen en uitvoeren van nieuwe producten of diensten met een succesvolle en tijdige voltooiing.
  • Optimaliseren van resources en kosten, met volledig inzicht in de productielevensduur.
  • Het vergroten van de flexibiliteit.
  • Strategische doelstellingen doorvoeren naar programma's en uitvoering.

Met een uitgebreid overzicht van alle projecten en producten kunnen organisaties effectief de levensduur van producten beheren, door betere samenwerking en integratie binnen het netwerk om zo efficiëntie, kwaliteit en snelheid te verbeteren.

Meer weten:
Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen. We gaan graag met u om de tafel zitten om samen te kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

 

Bekijk onze referenties: 

Philips ATC