Klantendag Primaned Belgium - 25 april 2017

Op dinsdag 25 april organiseren we informatieve dag, waar u de mogelijkheid heeft om kennis te maken met de verschillende trends in project controls en vakgenoten te ontmoeten. We starten om 09.30 uur en presenteren verschillende onderwerpen uit het domein project controls met de laatste trends, claim management, migratie van projectdata in de cloud en een klantverhaal over project controls binnen hun organisatie. 

Eén van deze onderwerpen is "Het tijdperk van traditioneel projectmanagement is al voorbij ..." door Stijn Van de Vonder, Directeur Primaned Belgium

De wijze waarop projecten beheerd worden is sterk aan het veranderen. Enkele bekende hoekstenen van traditioneel projectmanagement zijn over hun hoogtepunt heen. In deze sessie gaan we het bespreken van valkuilen en heilige koeien niet uit de weg, zoals de drievoudige beperking en de CPM-planning. We zullen debatteren over hoe project conrols past in de werkelijkheid en waarom het tijdperk van project controls net is begonnen.   

Agenda:

 • 09.30 uur   Registratie
 • 10.00 uur   Welkom
 • 10.15 uur   Trends in Project Controls
 • 11.15 uur   Pauze
 • 11.30 uur   Richtlijnen voor succesvol claimsmanagement | Gert Truyens, Consultant Primaned Belgium
  Het wordt steeds gebruikerlijker dat project managers te maken hebben met claims tijdens of na afloop van een project. Hiermee omgaan vergt een uitdaging, die naast een investering ook discipline en kennis vereist. Wanneer en wat moet je claimen? Wat heb je nodig om succesvol te zijn bij het indienen van claims en de verdediging tegen een claim? Wat gebeurt er als je de vorderingen niet geregeld krijgt? Deze presentatie geeft u de basis in claim management. 
 • 12.15 uur   Lunch
 • 13.15 uur   Klantverhaal 
 • 14.00 uur   Analyseer de sterktes en zwaktes van je projecten sneller en weloverwogen
  In de steeds complexere projectmanagement omgeving met een groeiende hoeveelheid gegevens is een snelle besluitvorming van groot belang. Primaned geeft u sneller dan ooit inzicht in uw projecten. Wij hebben dashboards gemaakt, die u kunt oprollen naar naar enterprise niveau, waarna u tot op het kleinste detail op werkpakketniveau alle data kunt bekijken. Primaned heeft een reeks van nuttige KPI's ontworpen voorzien van uitgebreide visuele analyses, die u kunt filteren om te komen tot het gewenste resultaat. U analyseert de sterke en zwakke punten van uw projecten met een vinger. Dit maakt het mogelijk om sneller en weloverwogen uw project aan te sturen. Hiervoor gebruikt Primaned de meest toonaangevende Business Intelligence tools beschikbaar op de markt. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn op gebied van dashboards en rapportages. 
 • 14.45 uur   De voor- en nadelen van werken in de cloud
 • 15.15 uur   Afsluiting

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Maak kennis met de verschillende trends in project controls en ontmoet uw vakgenoten.

Wanneer: Dinsdag 25 april 2017
Tijd: 09.30 - 16.00 uur
Waar: Crowne Plaza - Antwerpen

De komende weken volgen meer details. 

 

Inschrijfformulier

Bedankt voor uw interesse.
Na het versturen van uw inschrijving ontvangt u z.s.m. een bevestiging. 

Wij ontmoeten u graag.

Team Primaned