Education in Project Controls

Primaned is ervan overtuigd dat ieder project beheerst kan worden door de juiste inzet van Project Controls. Jaarlijks vergroot Primaned de kennis, vaardigheden en kunde van vele werknemers binnen het vakgebied projectbeheersing. Dit bereikt Primaned door het inzetten van kundige, ervaren en kennisrijke specialisten, die hun vak Project Controls al jaren met passie uitoefenen. 

De aanpak van Primaned is erop gericht om zowel softwaremodules en vakinhoudelijke Project Controls modules te combineren en te werken met voorbeelden uit de praktijk. De opleidingen worden verzorgd door goed opgeleide docenten, die hun ervaring bij vele projecten hebben opgedaan en opdoen. De opleidingen worden ontwikkeld onder leiding van twee academici waardoor we de juiste balans tussen theorie en praktijk waarborgen. Primaned Academy biedt een breed scala aan hoogwaardige losse modules en opleidingen aan in ons modern opleidingscentrum. Daarnaast bieden wij voor bedrijven maatwerktrajecten, specifiek op uw situatie en organisatie afgestemd gegeven op uw locatie in Nederland of daarbuiten. 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de Primaned Academy? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via academy@primaned.com of +31 10 44 25 177.